Lenovo ThinkPad T470s – RECENZE – to nejlepší na cesty a podnikání

Lenovo ThinkPad T470s – RECENZE – to nejlepší na cesty a podnikání

 

Dnes se společně poohlédneme za luxusním notebookem Lenovo ThinkPad T470s. Jedná se o lehčí a tenčí variantu sesterského modelu T470. Tento notebook sebou nese řadu speciálních vlastností a technologií, které si společně projde. Sami jsme se shodili, že T470s se hlásí jako nejvhodnější notebook pro podnikání nebo jako ideální notebook pro cestování. Pojďme si tedy spolu projít základní vlastnosti tohoto dokonalého nástroje.

 

Stále rychlejší

Základem výkonu jsou opět procesory Intel Core sedmé generace Kaby Lake (mohou se objevovat i modely se šestou generací procesorů Intel Core). Notebook je tedy opět rychlejší než předchozí model Lenovo ThinkPad T460. Práce na notebooku je opět efektivnější řádově o 10-15%. Procesor je doplněn operační pamětí typu DDR4 SODIMM. Většinou je model dostupný s pamětí o velikosti 8 nebo 16 GB. Rychlé nabíhání operačního sytému, kopírování dat a efektivnější práci řídí dnes již očekávaný SSD disk.

 

Rozhodně na cesty a pro podnikání

Pomalu se dostáváme k hlavní prioritě modelu T470s, a to proč je prostě dokonalý. Shrnu Vám to v pár bodech:

  • Nebudete vědět, že jej nesete, a to díky nízké váze pouze 1,3 kg
  • 19 mm ultratenké tělo je jako malý sešit v batohu
  • 14“ LCD s UHD rozlišením a naprosto ostrým a živým obrazem
  • Dvě baterie s technologií Power Bridge a výdrží až 18 hodin (platí pouze u nové baterie)
  • Možnost připojení pomocí LTE-A (4GB)

 

Technologie Thunderbolt 3 nesmí chybět

T470s je vybavena nejnovější technologií Intel Thunderbolt 3, která umožňuje rychlý přenos z Thunderbolt do USB-C a to rychlostí až 40Gb/s. Až čtyřnásobně rychlejší přenos dat, současné nabíjení nebo dvojnásobnou šířku pásma videa získáte, pokud připojíte kabel z vašeho USB-C portu do zařízení, které podporuje Intel Thunderbolt 3. Využijte tak současně ThunderBolt, USB-C a DsiplayPort. Pokud vlastníte dokovací stanici Thunderbolt, můžete připojit další dva displeje s podporou 4K rozlišení.

 

Otravným aplikacím je konec

Notebook Lenovo ThinkPad T470s je převážně dostupný s operačním systémem Windows 10 Pro Signature Edition. Jedná se o verzi, která není doprovázena spoustou zkušebních aplikací a reklamních produktů. Rychlost notebooku není ničím omezena.
 

Vylepšení stávajících klenotů

Zákazníci umí občas na různé výrobce tlačit svou nespokojeností nebo žádostmi o vylepšení. V tomto případě byl vyvíjen velký tlak na modernizaci TrackPadu a TrackPointu. Ze strany Lenova jim bylo vyhověno a došlo k modernizaci těchto velmi oblíbených periferií. Vylepšený design těchto doplňků omezující skoky a mezery, vám zajistí přesnější a hladší zážitek z jejich užívání.

 

ThinkPad je stále ThinkPad

Víte proč se neustále mluví o ThinkPadech? O jejich legendární kvalitě? Protože tato modelová řada je neustále testována 12 testy odolnosti podle armádních norem. Dále více než 200 testy kvality. To dělá z ThinkPadů opravdové celosvětové lídry s velkým náskokem oproti konkurenci.

Uznejte sami, že toto jsou jednoduché parametry a vlastnosti, které vám zaručí naprosto dokonalou práci. Vaše podnikání tak nabere úplně jiný a svižný směr. Můžete být mobilní a nic vás nebude omezovat. Repasované notebooky Lenovo jsou vždy jasnou volbou pro váš úspěch.