Předváděcí a repasované notebooky - rozdělení a popis kategorií

Nové zboží

Naprosto nové zboží, které nebylo nikdy používané. Zboží je nerozbalené v originálním balení a vč. originálního příslušenství. Záruka na nové zboží je standardně 2 roky. 

Předváděcí

V naší nabídce se pyšníme širokou paletou předváděcích notebooků a počítačů, která je zásadní součástí našeho sortimentu. Ať už hledáte výkonné herní počítače nebo herní notebooky pro nezapomenutelné zážitky ve světě virtuální zábavy, nebo dáváte přednost pracovním zařízením pro každodenní úkoly, u nás si jistě vyberete. Naše předváděcí modely se mohou směle měřit s úplně novými přístroji – ať už jde o výkon, kvalitu, nebo design, rozdíl opravdu není poznat. Přijďte se přesvědčit a najděte si svého favorita, který bude vaším spolehlivým partnerem v práci i při hře.

Co přesně jsou to předváděcí notebooky a počítače? Tyto zařízení, jak již samotný název napovídá, byla v minulosti využita pro prezentaci – typicky na veletrzích či marketingových akcích. Většinou tato zařízení nebyla ani jednou zapnuta a sloužila pouze k prohlížení. Mezi předváděcí kousky patří i modely, které byly jen rozbaleny a z tohoto důvodu je nelze prodávat jako zbrusu nové, přestože jsou ve skutečnosti nevyužité. Často se jedná o zboží, které zůstalo na skladě dodavatelů nebo o modely určené pro zahraniční trhy, takže je v českých obchodech nenajdete. Většina z nich je dodávána v původním balení s veškerým příslušenstvím a rozhodně nejde o zastaralé kousky. Naopak, mnoho z těchto "předváděček" je stále v prodeji u oficiálních distributorů v jejich nejnovější verzi.

Jedna z nejatraktivnějších výhod, které nabízíme u našich předváděcích zařízení, je nepochybně výhodná cena. V podstatě si u nás můžete pořídit produkty, které byly pouze vybaleny, za cenu, která je o tisíce korun nižší než u zcela nového zboží. Tento fakt je obzvláště přitažlivý pro ty, kdo musí hospodařit s omezeným rozpočtem. Naše předváděcí notebooky a počítače se tak mohou stát ideální volbou pro studenty, kteří hledají spolehlivé zařízení pro své studijní potřeby, nebo pro podnikatele, kteří vyžadují notebook pro méně náročné pracovní úlohy. Navíc, vzhledem k tomu, že v naší nabídce převažují předváděcí notebooky určené pro hraní her, mohou si zde výhodně pořídit skvělé kousky také vášniví hráči, a to vše s výraznými slevami.

Předváděcí zařízení rozdělujeme do dvou kategorií a to následovně:

Předváděcí A – jedná se prakticky o nové produkty, které pochází z různých předváděcích akcí výrobců, Demo produkty, z nevyprodaných skladových zásob nebo zboží, které bylo pouze jednou rozbaleno. Na předváděcí produkty můžete využít záruku až 24 měsíců.

Předváděcí B – jedná se o produkty z předváděcích akcí výrobců, které nesou drobné estetické nedostatky. V případě zájmu o tyto produkty se na nás obraťte a my Vám rádi sdělíme konkrétní nedostatky, popř. dodáme reálné fotografie daného výrobku

 

Repasované

Repasované notebooky a stolní počítače představují naši specializaci. V naší nabídce se soustředíme především na výkonné a robustní zařízení vhodné pro manažerské účely. Zároveň však naleznete i dotykové notebooky určené pro náročnou grafickou práci, stejně jako kompaktní počítače ideální pro použití v domácích kancelářích.

Naše repasované počítače a notebooky jsou vysoce kvalitní zařízení, která byla používána pouze krátkodobě a původně stála více než 20 000 Kč. Obvykle je pořizují korporace na leasingové smlouvy a po uplynutí dvou let je obnovují za aktuálnější modely. Proces repasování je pak pečlivý a komplexní postup, zahrnující odhalení a nápravu jakýchkoli nedostatků, modernizaci komponentů a opravu jakéhokoli fyzického poškození. Během repasování podrobujeme každé zařízení důkladné inspekci, která zahrnuje jak kontrolu vnějšího stavu, tak diagnostiku možných hardwarových a softwarových problémů. Všechny zjištěné závady jsou řádně opraveny či vyměněny za nové díly. Poté následuje aktualizace operačního systému na nejnovější dostupnou verzi, což zaručuje bezproblémový chod zařízení s nejaktuálnějšími bezpečnostními a výkonovými aktualizacemi. Pro vaše pohodlí předinstalováváme základní aplikace a software, aby byl notebook ihned po zakoupení připraven k použití. Po kompletní revizi a aktualizaci software pečlivě vyčistíme notebook, odstraníme prach a nečistoty z klávesnice, ventilátorů a dalších interních komponent, aby bylo zajištěno, že zařízení bude fungovat optimálně a nebude náchylné k přehřívání nebo jiným technickým problémům. Díky tomuto procesu se repasované notebooky a počítače promění v zařízení, která se blíží novým modelům, ale jsou nabízena za zlomek jejich původní ceny. Naše repasovaná technika je tak ideální volbou pro ty, kteří hledají vysokou kvalitu za dostupnou cenu.

 

Renovované notebooky a počítače nabízejí celou řadu výhod oproti jejich nově vyrobeným protějškům. Jednou z nejzásadnějších předností je finanční úspora. Tyto zařízení jsou zpravidla nabízena za nižší cenu než nové produkty, což vám umožňuje pořídit si technologii vysoké kvality a s výborným výkonem za méně peněz. To je obzvláště přínosné pro ty, kdo musí hospodařit s omezeným rozpočtem, včetně studentů, malých podnikatelů nebo jednotlivců, kteří hledají ekonomicky přívětivé varianty notebooků.

Jednou z hlavních předností je vysoká úroveň spolehlivosti a kvality. Každý repasovaný notebook podstoupil pečlivý proces kontroly a byl opraven, aby jeho stav odpovídal tomu nejlepšímu. Všechny nedostatky byly eliminovány a jak hardware, tak software byly aktualizovány, aby vyhovovaly současným standardům nových přístrojů. Toto vše vám poskytuje záruku, že repasovaný notebook bude fungovat bezchybně a s vysokou efektivitou. Vzhledem k tomu, že k repasování dochází převážně u vysoce kvalitních zařízení, vaše investice se vám vrátí v podobě robustní konstrukce vyrobené z prvotřídních materiálů a s výkonnými komponenty vnitřní výbavy. Tuto kombinaci výhod byste za srovnatelnou cenu u nových modelů jen stěží našli.

Repasované notebooky rozdělujeme do tří kategorií a to následovně:

Repasované A – Tyto zařízení jsou v té nejlepší kondici. Ve většině případů vypadají jako nové, a máte vždy jistotu té nejvyšší kvality.

Repasované B – Tyto zařízení nesou určité známky užívání až po drobné estetické nedostatky. Před nákupem Vám doporučujeme nás zkontaktovat, kdy Vám velmi rádi sdělíme stav konkrétního kusu, popř. na vyžádání můžeme zaslat reálné fotografie.

Repasované C – Tyto zařízení nesou velké estetické nedostatky. Před nákupem Vám doporučujeme nás zkontaktovat, kdy Vám velmi rádi sdělíme stav konkrétního kusu, popř. na vyžádání můžeme zaslat reálné fotografie.

 

Prodávající Tomáš Maluš je importérem výpočetní techniky ze zahraničních trhů. Díky tomu mohou některá zařízení obsahovat klávesnice s nápisy v cizích jazycích, které jsou vylepšeny o kvalitní české klávesnicové nálepky, zajišťující komfortní používání v českém jazykovém prostředí. Operační systém je výhradně v české verzi a je kompletně lokalizován, což zaručuje, že zařízení jsou ihned po rozbalení připravena k efektivnímu využití. U použité techniky se standardní záruka nevztahuje na použité baterie a může dojít k mírným odchylkám ve specifikacích a příslušenství ve srovnání s původním výrobcem.

 

Prodávající:

Společnost

Tomáš Maluš

Sídlo

Dolina 651, Vnorovy 69661

Registrace

zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Brně, oddíl C, vložka 370200 

Předmět podnikání

Maloobchod a velkoobchod s výpočetní technikou

Plátce DPH

Ano

03880125

DIČ

CZ9005304594

Bankovní spojení

Raiffeisenbank, a.s.

číslo b.ú.

1071959002/5500

Webová adresa

www.malicomputer.cz