HBO MAX - Nový revoluční STREAM – Co je potřeba vědět

HBO MAX - Nový revoluční STREAM – Co je potřeba vědět

Streamovací služby jsou v ČR velmi populární a začínají pomalu vznikat další konkurenční platformy. Od 8. března 2022 do České republiky vstupuje nová streamovací služba HBO MAX. Ta nahradila původní službu HBO GO a přinesla řadu změn.

Co vlastně je HBO Max?

Jedná se o mladou streamovací službu, která má kořeny v USA a byla spuštěna 27.5.2020. Její expanze se rozjela hlavně v roce 2021 postupným rozšiřováním po světě. Aktuálně k dnešnímu dni má zhruba 70 milionů aktivních uživatelů. Osobně si myslíme, že na tak mladou platformu je to gigantický úspěch.

Jejich hlavním obsahem je hlavně produkce originální stanice HBO. Nicméně HBO Max se má chovat jako exkluzivní záležitost a prostor pro společnosti jako jsou WarnerMedia. Ti zde prezentují své televizní a filmové projekty, nebo čerstvé filmové novinky, které pouští krátce po jejich premiéře.

Levné notebooky pro streamovací služby

Nyní můžeme tohoto exkluzivního prostoru využívat i my. Dne 8. března byla tato služba spuštěna i na území Česka a Slovenska. Jako příklad prémiového obsahu, můžete zde shlédnout snímky jako jsou např. nový Batman nebo Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství. Ty by se mělo objevit v nabídce HBO max 45 dnů po jejich premiéře. Dále zde můžete vidět produkty Max Originals, Warner Bros, DC nebo Cartoon Network. Aktuálně dostupné tituly jsou Duna, Matrix Resurrections, Sebevražedný oddíl, Hra o Trůny, Harry Potter a jiné.

Kolik HBO MAX stojí?

HBO MAX si můžete pořídit za relativně nízkou cenu 199 Kč měsíčně. Každopádně můžete aktuálně využít speciální slevy 33%, která platí od 8.3.2022 do 31.1.2022. Pokud se v tomto termínu zaregistrujete, můžete HBO Max získat za skvělou cenu 132 Kč měsíčně. Tato cena je podmíněná do přerušení předplatného. Pokud tedy předplatné kdykoliv zrušíte, jeho obnovení už bude stát 199 Kč měsíčně.

 

Na jakém zařízení mohu HBO Max sledovat?

Streamovací služby vč. HBO MAX lze sledovat na spoustě zařízení ať už je to chytrá televize, mobilní telefon, notebook nebo tablet. Lze ji také sledovat na jednoduchém stolním PC nebo herní konzoli PS5, PS4, Xbox One, Xbox Series X/S.

My v Malicomputeru doporučujeme sledování streamovacích služeb na noteboocích vybavených minimálně SSD diskem. Lze použít také repasovaný mobilní telefon, který bude maximálně dostačovat. Zde si můžete vybrat repasovaný notebook s SSD diskem.

HBO max umožňuje vytvořit až 5 profilů, které mohou užívat jak dospělí, tak i děti. Jejich obsah se dá dle potřeb upravit. Současně lze sledovat službu až na třech zařízeních současně. Spousty titulů lze sledovat dokonce ve 4K rozlišení nebo dokonce své oblíbené filmy lze stáhnout do zařízení a sledovat je tak offline.