DELL Chromebook 11 3120 (P22T) - Levný ale rychlý chromebook

DELL Chromebook 11  

Dnes jsme se rozhodli Vám zlehka představit skvělý a praktický notebook DELL Chromebook 11. Společnost DELL je lídrem ve výrobě IT techniky a reagovala tak na oblíbenost chromebooků uvedením na trh nového modelu Chromebook 11. Ten je označován hlavně jako školní notebook, proto je zaměřen na vysokou výdrž baterie, kvalitní mikrofon a stereo reproduktory. Hlavní parametrem je cena, která je u Chromebooků typicky nízká. U nás v Malicomputeru si můžete pořídit svůj Chromebook za nízkou cenu.

 Levné Chromebooky

Hlavně pracovní nástroj pro studenty

DELL pohotově reaguje na trh s klasickými notebooky běžícím na OS Windows nebo Linux, které jsou pro mnohé studenty nebo zákazníky příliš drahé. Díky tomu se zaměřil na skvělou alternativu jako je DELL Chromebook 11. Jedná se o 11 palcový notebook, který je velmi lehký a skvěle přenosný. Pro studenty je zde připravena kvalitní HD webkamera, stero reproduktory, kvalitní mikrofon a také možnost učitelů monitorovat dětskou aktivitu pomocí sedmibarevného LED světla. Tělo notebooku je vytvořeno pomocí tvrzeného plastu.

DELL Chromebook 11

Dostačující výbava

Chromebooky celkově neoslní svým výkonem, ale v tomto případě je naprosto zbytečný. Díky dokonalému sladění s operačním systémem Chrome OS je notebook velmi rychlý a naprosto bezpečný. Chrome OS celkově nevyžaduje vysoký výkon zařízení, ale je sladěn tak, aby maximálně sloužil činnostem, na které je určený.

Levné notebooky

Hlavním poháněčem jsou procesory Intel řady Celeron nebo také Core i3. Dle konfigurace můžete vybrat model s operační pamětí 2-4 GB, 16GB SSD diskem. O zobrazení se pak stará kvalitní LED displej o velikosti 11,6 palců a HD rozlišením 1366x768. Obrovskou výhodou je vysoká výdrž baterie, která se udává až 10 hodin. Samozřejmě záleží, jakou činnost na notebooku zrovna provádíte.

Veškerou nabídku chromebooků naleznete ZDE