DELL Latitude 7480 – to nejlepší pro firmy – recenze

DELL Latitude 7480 – to nejlepší pro firmy – recenze

Nároky firem či podnikatelů jsou náročné. Je vyžadován vysoký výkon, odolnost pro okolním vlivům, mobilita nebo opravdu kvalitní provedení. To vše splňuje DELL Latitude 7480 a je na něj spolehnutí ve všech směrech. Tato řada je díky tomu označována jako jedna z nejlepších pro firemní zákazníky.

Toto se opravdu společnosti DELL povedlo. Za nás z Malicomputeru musíme říct, že DELL Latitude 7480 patří mezi jedny z nejlépe zpracované notebooky a kdo je jednou vyzkouší, nebude chtít jiný. Notebook je stavěn na celodenní náročnou produktivitu. Luxusní design, jednotlivé prvky navržené pro maximální pohodlí a skvělé parametry. Model Latitude 7480 je vyroben ve 14 palcové velikosti a je tak univerzální ve všech ohledech.

Co se týká designu, tak byla zvolená černá barva, která tím vyjadřuje odolnost odolných šasi. Zadní kryt je stvořen z uhlíkových vláken v kombinaci s hliníkovou slitinou. Tím dosahuje požadované tuhosti. K dokonalosti slouží pevné a kovové panty, pro skvělou stabilitu displeje. Jeho váha vás také potěší. Sice je ovlivněna velikostí baterie, ale průběžně se pohybuje okolo 1,4 kg.

 DELL Latitude 7480

Skrytý poklad ve svém těle

Kdo očekává vysoký výkon, dočkal se. Uvnitř notebook DELL 7480 se ukrývá opravdu vyladěný poklad v podobě nadstandardního výkonu. Vysoký rychlost notebooku Vám výrazně zjednoduší práci a zvýší její efektivnost. Notebook je stavěn na jakoukoliv pracovní činnost díky sedmé generaci procesorů Intel Core i7 nebo Intel Core i5. To vše je doplněno nejnovějším typem operační paměti DDR4, které lze osadit až do 2 slotů a o maximální kapacitě 32 GB.

Nakonec ke zmiňované rychlosti je potřeba SSD disku, který je v dnešní době naprosto nezbytný. Lze využít dva typy, a to buď klasický SSD disk až do kapacity 512 GB nebo lze využít SSD disk typu NVMe PCIe o kapacitě až 1 TB.

 Levné notebooky

Proč je vlastně DELL Latitude 7480 tak dokonalý?

Při otevření notebook Vás určitě prvně zaujme jeho nádherný displej o velikosti 14“. Ten je vyroben v provedení FULL HD neboli 1 920 x 1 080 pixelů a s antireflexním povrchem a kontrastním poměrem 1 075:1. Dokonalost završí WLED podsvícení. Dokonce lze zakoupit model s dotykovým LCD. Práce na slunci nebo v horších světelných podmínkách nebude tak vůbec problém.

Další zajímavým prvkem je zajisté luxusní klávesnice. Ta má velmi prakticky rozložená tlačítka. Mezery mezi klávesnicemi jsou pouze 2 milimetry a při jejich stisku jsou takřka naprosto tichá. Klávesnice má dokonce dvou úrovňové podsvícení a její odezva je velmi rychlá. Psaní na notebooku DELL Latitude 7480 si velmi rychle oblíbíte. Nakonec Vás ještě zaujme praktický a ideálně veliký touchpad, které je nedílnou součástí Latitude 7480.

Repasované notebooky DELL

Notebook, kde doceníte všestrannost

Sice DELL Latitude 7480 prezentuje jako dokonalý firemní notebook, ale jeho užití může být i jinde. Na své si přijdou také milovníci kvality nebo obecně domácnosti, které chtějí mít doma kvalitní, spolehlivý a rychlý notebook. Notebooky DELL Latitude jsou opravdu velmi oblíbené a není se čemu divit.