DELL Latitude 7280 - nadčasový design a moderní technologie - recenze

DELL Latitude 7280 - nadčasový design a moderní technologie - recenze

Dokonalý a moderní design v malém provedení a nadstandardní výkon. Ideální pracovní notebook, který zaujímá svým vysokým výkonem, dokonalým zpracováním a velkou řadou užitečných funkcí. Zažijte to nejlepší a vyzkoušejte tak DELL Latitude 7280.

Může se zdát, že notebook přechvalujeme, ale není tomu tak. Dokonalost sama o sobě, tak lze popsat notebook DELL Latitude 7280. Tenké a lehké tělo a přesto velmi odolný včetně obsahu uhlíkových vláken. K tomu naprosto ideální velikost 12,5". Jedená se o ideální notebook na cesty. Jeho nadčasový moderní design působí naprosto dominantně.

DELL Latitude 7280

Nedostižný výkon

Začneme popisem výkonu notebooku, který je naprosto klíčový. Tento parametry v drtivé většině rozhoduje o nákupu notebooku a platí i u DELL Latitude 7280. Jeho mobilita je prokázána výkonnými procesory Intel Core i5 šesté generace nebo Core i7 sedmé generace. Pro operační paměti jsou k dispozici dva paměťové sloty. Paměti lze použít ve frekvencích 2 133 MHz nebo dokonce 2 400 MHz v maximální dostupné kapacitě až 32 GB. Disk je samozřejmě typ SSD typu SATA nebo NVME/NVME PCIe až do velikosti 1 TB. Grafický výkon je poháněn integrovanou grafickou kartou Intel HD 520 nebo Intel HD 620. Tato grafická karta si troufne také na méně náročné PC hry, proto využití notebooku může být opravdu pro každého.

 

I když je malý, portů je spousta

Detaily notebooku jsou naprosto dokonalé proto i o porty nebudete nijak zvlášť ošizeni. Celková velikost notebooku je 304x207x17 mm, váha je naprosto dokonalá 1,18 kg a i přesto je notebook plně vybaven řadou konektorů, které se Vám budou hodit.
Hlavními konektory jsou tedy nepostradatelné HDMI, dva USB 3.0 porty, webkamera, LAN port nebo také Audio Jack 3,5mm.
V DELL Latitude 7280 jsou také některé volné sloty pro rozšíření např. SSD disku nebo WWAN/HCA a WLAN/WiGig. Nakonec i dostupná čtečka paměťových karet.

 Levné repasované notebooky

Luxusní displej jako hlavní parametr

Notebook DELL Latitude 7280 má konstrukci s displejem o velikosti 12,5", což je nejlepší mobilní varianta notebooku. Tento notebook lze zakoupit v nedostupnější variantě displejem s rozlišením 1920x1080 FULL HD. Ten je podsvícen technologií WLED s antireflexní plochou a poměrem stran 16:9. Displej tak lze užívat za jakýchkoliv světelných podmínek. Díky vysokému kontrastu, ostrosti barev a jasu je naprostou špičkou. Na své si přijdou také grafici a nebo milovníci multimédií, kteří tento typ displeje vyhledávají.

Pokud si myslíte, že je to vše ohledně LCD, tak se jste na omylu. Displej u DELL Latitude 7280 se dá získat ještě ve variantě s dotykovou vrstvou ve FULL HD rozlišení samozřejmě. Jeho povrch je chráněn proti otiskům prstů a pevnost je dokonána pomocí technologie Gorila Glass.

 

Pohodlí pro vaše prsty

Jednou z předností, kterými se pyšní notebooky DELL je jejich komfortní klávesnice a psaní na ní. Notebooky DELL Latitude jsou zaměřeny na náročnou kancelářskou práci a jejich klávesnice je tak připravena pro maximální komfort při psaní. I když Latitude 7280 neobsahuje numerickou klávesnici, zbytek klávesnice je dokonale rozložen a působí jako plnohodnotná klávesnice. Velmi jemná odezva a naprosto pohodlný stisk vám pomůže k plynulému psaní. Nepostradatelný je také touchpad, který má také ideální velikost navíc je velmi elegantní.

 Repasované notebooky DELL

DELL Latitude 7280 jako univerzální notebook pro všechny uživatele

Pokud hledáte vhodný notebook na cestování, určitě Vás Latitude 7280 osloví. Velkou výhodou je jeho spolehlivost, odolnost a celková mobilita díky ideální velikosti a nízké váze. Výkon Vás také musí nadchnout, nebude Vás opravdu nijak limitovat.