Nejlevnější notebooky a počítače na Hodonínsku a Břeclavsku jedině v Malicomputeru

Nejlevnější notebooky a počítače na Hodonínsku a Břeclavsku jedině v Malicomputeru

Repasované notebooky Hodonín a Břeclav

 

Kdo vlastně jsme a co děláme?

Dobrý den, rádi bychom se Vám představili. Jsme malá, ale velmi úspěšná společnost Malicomputer.
Zabýváme se především prodejem krátkodobě použité a profesionálně repasované výpočetní techniky. Naše kořeny jsou pevně spjaty s Jižní Moravou, kde je naše rodiště a co si budeme, jsme srdcem Moraváci. Repasovanou výpočetní technikou se zabýváme dlouhá léta konkrétně od roku 2009, proto si troufáme říct, že jsme profesionálové s dlouhou zkušeností.

 

Filozofie společnosti a proč jsme vlastně tak levní?

Naše priorita je péče o stálé ale i nové zákazníky. Vždy nabízíme velmi individuální přístup. V příkladu nás často zákazníci zkontaktují emailem nebo telefonem, kdy s nimi řešíme detailně konkrétní zařízení. Např. chtějí poslat reálné fotografie zboží, domluvit se na rozšíření zařízení nebo v případě odběru většího množství i nějakou tu slevu. Vždy je to o domluvě obou stran a my se ničemu nebráníme. Vždyť v obchodě by mělo platit pravidlo obou stran tzn. obě strany musí být spokojeny.

Naše ceny jsou nejnižší v České republice a vlastně proč? Je to velmi jednoduché. Nejsem velká firma, neživíme velké množství zaměstnanců a neplatíme za velké skladové haly. Nicméně sklad mám i tak velmi plný a můžeme Vám nabídnou velký výběr zařízení.

Díky uspořeným nákladům na provoz, Vám můžeme nabídnout nejlevnější notebooky a počítače v ČR.

 

Kde nás najdete?

Převážně jsme internetový obchod a můžete si zboží vybrat přímo na našem eshopu www.malicomputer.cz. Pokud máte zájem o prohlídku zboží, lze se tak domluvit předem přes email nebo telefonicky. Prohlídka je pak možná u nás v kanceláři ve Vnorovech. Není to skvělé mít levné notebooky Hodonín a Břeclav tak blízko po ruce? Při osobní prohlídce Vám rádi zboží předvedeme a detailně s ním seznámíme.

 

Není potřeba se repasované elektroniky bát

Repasované notebooky a počítače neskrývají nic zlého. Naopak, je v nich řada výhod. Např. velká úspora financí, šetrnost k životnímu prostředí nebo také vysoká kvalita za nízkou cenu.

Levné notebooky a počítače projdou tzv. repasí. Ta znamená prvořadě důkladnou kontrolu a náročné testování celého zařízení. Poté dojte také na čištění notebooků a počítačů a následné uvedení do prodeje. Můžete si být tak jisti, že vždy dostanete 100% ověřené a zkontrolované zboží. Za kvalitou si opravdu stojíme.

Veškeré repasované notebooky a počíteče nepochází z nekalých výkupů a různých prodejů, ale jsou od ověřených zahraničních dodavatelů. Notebooky a počítače pochází primárně z operačních leasingů nebo firemních odkupů, kde dochází k častým obměnám výpočetní techniky.

Shrnutí

Pokud budete hledat spolehlivou a kvalitní výpočetní techniku, určitě na nás obraťte. Jsme jedničkou v prodeji výpočetní techniky na Hodonínsku a Břeclavsku. V naší nabídce naleznete především repasované notebooky, repasované počítače nebo také repasované iPhony. Vždy Vám velmi rádi poradíme a zboží následně předvedeme. Na veškerou použitou výpočetní techniku poskytujeme záruku 12 měsíců.